Potkovica

Konjicki forum za sve ljubitelje konja i konjickog sporta.


You are not connected. Please login or register

Trajbar Team

Go down  Poruka [Stranica 1 / 1.]

1Trajbar Team Empty Trajbar Team on pet oľu 06, 2009 9:21 pm

Littleone

Littleone
Konjički klub Trajbar Team, osnovan je 1996 .g, u neposrednoj blizini grada Zagreba,u povijesnom gradu Zaprešiću.

Smješten je u ugodnom prirodnom ambijentu ,okružen bogatim zelenilom tako da su osim aktivnih članova, koji se natječu za Konjički klub Trajbar Team, naši česti posjetitelji i zaljubljenici u prirodu te zdrav način života.

Kompleks od samih početaka obuhvaća površinu od 110.000m2, što uključuje i šumu sa stazama za jahanje te 3.000m2 zatvorenog prostora koji sadrži dvoranu za zimsko jahanje i štalu sa 40 bokseva u sklopu koje nudimo pansion za konje.

Konjički klub Trajbar Team nudi smještaj konja kao jednu od svojih usluga. Osim same usluge smještaja konja, Konjički klub Trajbar Team u mogućnosti Vam je osigurati i aktivnu brigu za vašeg konja. Konji su smješteni u prostrane bokseve ( 3.50 x 4.00) opremljene automatskim pojilicama, koje se redovito održavaju i čiste, a u stajama je prisutan i 24-satni video nadzor. Od ostalih mjera sigurnosti navodimo i prisutnost noćnog čuvara tijekom noći.

Konje hranimo tri puta dnevno onom količinom hrane koja je unaprijed dogovorena putem ugovora. Cijena pansiona uključuje i korištenje, šetalice, trake za hodanje te korištenje ograđenog ispusta. Vlasnici konja na raspolaganju imaju prostor za pranje te timarenje konja obložen gumiranom podlogom, prostoriju za skladištenje hrane te sedlarnik.

Kako bi vlasnici konja, jednako kao i njihovi četveronožni ljubimci, uživali komfor u klubu, osigurali smo im i grijane garderobe sa pripadajućim kupaonicama.

Konjički klub je pod nadzorom veterinarske službe te se obavezno vrši godišnje cijepljenje protiv gripe, tetanusa i preventivna analiza krvi.

Informacije o smještaju Vašeg ljubimca možete dobiti na e-mail:
info@kk-trajbar-team.hr

ili na mobitel:
+385 (0)98 280 706
gđa Maja Trajbar

Dimenzijama 40x20 m zadovoljava u potpunosti potrebe uspješnog treninga, kako rekreativnog tako i sportskog konja.
U svrhu uspješnijeg treninga, u hali za jahanje postavljena su i tri velika ogledala. Kompletna postava nove podloge te izmjena bočnih stranica odrađena je tijekom 2007 g od tvrtke Equiterra, renomirane tvrtke iz Italije čija je najveća referenca i postavljanje podloge na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu.

Neskromno možemo istaknuti da je tim zahvatom naša hala postala jedna od najljepših u Hrvatskoj. Svakodnevnim ravnanjem i navodnjavanjem osigurati ćemo Vašem ljubimcu lak korak i zaštiti ga od neželjenih ozljeda uzrokovanih treningom na neadekvatnoj podlozi.

Dimenzija 60x30 m osigurava mogućnost postavljanja parkura od 10-ak prepona, čime se u potpunosti ispunjava norma koju zahtjeva svaki natjecatelj. Istoj možemo pridodati i mogućnost korištenja prepona te samostalnog zalijevanja. U manježu je dozvoljeno, osim jahanja i lonžiranje konja. Svakodnevno ravnanje podloge je imperativ koji nalaže vodstvo kluba.

Konjički klub Trajbar Team raspolaže sa četiri „odrasla“ konja i 3 ponija koji će Vas, uz našu trenericu jahanja gđicu Sanju Ostović ,podučiti nečem višem od pukog održavanja u sedlu.Škola jahanja odvija se na hrvatskom i i na engleskom jeziku ,a moguće je pohađati grupne ili individualne satove,ovisno o ambicijama i prethodno stečenom znanju Vrijeme nam ne predstavlja problem;tu je zatvorena hala, vanjski pješčani manjež te tereni u okolici kluba. Za one najmlađe imamo tri ponija koji će im omogućiti prvi kontakt sa tim divnim stvorenjima

Ukoliko ste zaljubljenik u prirodu i prostranstva i želite provesti idealan izlet u netaknutoj prirodi , a pritom već posjedujete licencu, prijavite se za jednu od nezaboravnih tura.

Za one manje sklone avanturama ,blizina golf kluba omogućava i jahanje uređenim šetalištima i perivojima jelačićevih dvora Za naše najmlađe,koji još nisu dorasli do „velikog sedla“ ,organizirali smo pony šetnju subotom od 12.00-16.00 i nedjeljom od 13.00-18.00 sati .

Dolazak nije potrebno prethodno najaviti.

evo ovo vam je o klubu trajbar team (ja jašem tamo).....evo link stranice....
http://www.kk-trajbar-team.hr/index.html

[Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 1.]

Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.